Καλύπτουμε τις ανάγκες της σύγχρονης δόμησης!
Κόλλες, χρώματα, μονωτικά & στεγανωτικά υλικά, κονιάματα, δομοχημικά, βερνίκια ξύλινων δαπέδων, όργανα, εργαλεία τοποθέτησης δαπέδων & τόσα άλλα καινοτόμα προϊόντα.

UZIN HELLAS - ΠΟΛΥΧΗΜΙΚΗ ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ Γ. ΑΕ

Βιώσιμα & αειφόρα δομικά υλικά υψηλής απόδοσης & τεχνολογίας!

Η εταιρία UZIN HELLAS – ΠΟΛΥΧΗΜΙΚΗ Γ. ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη από τον χημικό Γεώργιο Ματζάρη και ξεκίνησε την πορεία της στην παραγωγή συγκολλητικών ουσιών δαπέδων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία (know-how) του Γερμανικού Οίκου UZIN Utz A.G.

Η επιτυχημένη παραγωγική δραστηριότητά μας διευρύνθηκε και σε άλλους τομείς που αφορούν στη δόμηση και τη βιομηχανία.

Σήμερα, στην UZIN HELLAS – ΠΟΛΥΧΗΜΙΚΗ Γ. ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ ΑΕ παράγουμε και εμπορευόμαστε μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων, με την τελευταία επιταγή της τεχνολογίας και με πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας:

Η φιλοσοφία και οι αξίες μας

Στην UZIN HELLAS – ΠΟΛΥΧΗΜΙΚΗ ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ Γ. ΑΕ:

Κάθε λύση που προτείνουμε έχει γνώμονα τη βέλτιστη χρήση των υλικών με αφοσίωση στην αμοιβαία ωφέλεια των πελατών και της εταιρίας μας. Όλα αυτά τα συναπτά χρόνια ζωής μας είμαστε πολύ υπερήφανοι και ευγνώμονες που η δέσμευσή μας στα θεμελιώδη πιστεύω μας μάς έχει καταξιώσει στον Kλάδο μας.

Με το βλέμμα στο μέλλον αγωνιζόμαστε να εξασφαλίσουμε την αειφορία της εταιρίας μας. Μέσω της υπεύθυνης, βιώσιμης εταιρικής πολιτικής μας εστιάζουμε στην ασφάλεια και την ποιότητα, στη δίκαιη μεταχείριση απέναντι στους εργαζομένους μας, στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης απέναντι στους πελάτες μας και στην αέναη φροντίδα για το περιβάλλον!

Ακολουθήστε μας:

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.